Reolene under hylla
15.04.03

Dette er egentlig selve unskyldningen for å bygge en hyllebane. Jeg har behov for mer lagringsplass...

Dette er to av fem uttrekkbare reoler som skal stå under hylla. Det hadde selvfølgelig vært mye enklere å bare bygge vanlige hyller med skapdører i fronten, men disse små selvstendige reolene med hjul er utrolig mye mer praktiske. De kan jeg dra med meg rundt omkring i leiligheten etter behov. hver av hylleplatene er 52 x 30 cm. Hele reolen er 115 cm høy.

 

26.10.03

En ny reol har sett dagens lys. Denne er utstyrt med plastbakker til oppbevaring av småsaker. Dersom bakkene settes tettere enn på bildet, er det plass til 40 bakker på hver side.

På bildene mangler håndtak og hjul i fronten. Alt bortsett fra treverket er kjøpt på Biltema.

 

10.07.04

Så var raden full...

Den største utfordringen her var å finne en bra løsning for åpningen som høytaleren står i. Jeg tenkte mye frem og tilbake på dette uten å komme frem til noen bra løsning. Men tidlig en morgen før søvnen var gnidd ut av øya, så jeg det helt klart for meg. :-)

 

En ramme fylt med strekkmetall var løsningen. Metallet hadde jeg på jobben. Det benytes til luftehull i spoilere og fronter til biler.

Rammen er limt sammen av lister, og håndtaket er kjøpt på Biltema (som har utrolig mye billig og nyttig til alt annet enn bil også).

 

Strekkmetallet er stiftet på baksiden, og hele ramma er festet til høytalern med fire vinkler. Så med håndtaket kan jeg dra hele høytaleren ut på gulvet.
I det borterste hjørnet har jeg enkelt og greit laget hyller av kryssfinér som var overskudd fra anlegget. Døra består av to sammenskrudde fronter lik de som er på de uttrekkbare reolene.
Har du spørsmål om mine prosjekter? Benytt gjerne forumet!

Do you have questions about my projects? Please use my forum!