Landskap - side 2
02.12.01

Rammeverket til forhøyningen i hjørnet som skal skjule trafoen er nå nesten ferdig. Veien skal forsvinne inn i en tunell. På det høyeste punktet kommer landskapet helt oppunder glasset.

Hele dette hjørnet er avtagbart for å komme til det elektriske anlegget som får de fleste koblingspunktene under her.
 
En landsby:
Her kommer det en liten landsby med 7 forskjellige hus + et godsmagasin. Har bestilt byggesett fra Vollmer og Kibri. Det kommer til å bli en del kvelder med liming fremover.... Har også begynt å lage en bro som blir landsbyboernes vei til stasjonen. Mer info kommer etterhvert.
Her er hele "grunnvollen" for landsbyen på plass.
 
08.02.02

I dag begynte jeg å skjære til isopor som skal bli fjell. Har også satt inn de "innvendige" veggene i brua. (bilde til høyre)

Isopor er veldig lett og jobbe med. Kommer mer om dette senere.

 
12.02.02 Tape, Isopor, lim, avispapir og mer lim....
 

 

Ved bygging av landskap er det vanlig å bruke hønsenetting som grunnlag for skallet som lages. Det har ikke jeg gjort her. I stedet har jeg brukt "racingtape".

Når tapen er strekt ut over treverk og isoporbiter, er det bare å smøre på med trelim. I limet legger jeg biter av avispapir og smører på med mer lim. Og mer avispair igjen. Jo flere lag med papir man legger, jo sterkere blir det. Når limet har tørket blir det et hardt skall som kan bearbeides videre.

Bildene her forteller det meste. Det er vel ikke nødvendig å kommentere ytterligere.


 
 

17.02.02

Flere og flere av "hullene" blir tettet av avispapir. Jeg lar bildene tale for seg selv.