Landskap - side 3
14.04.02
I bunnen av denne fyllinga skal jeg lage et lite vann. Har kjøpt inn Woodlands små kuler som skal smeltes. Det blir en ny og spennende erfaring. Jeg skal teste litt før jeg heller noe opp i her...

Fjellet er sparklet, men mangler fortsatt farge. Det blir også en utfordring. Det er viktig at det ser naturlig ut til slutt....

Her er en fylling som består av pukk. Den er laget ved å strø sand på en isoporplate med lim. Jeg har også tørrbørstet den øverste delen med brun maling for å etterligne rustfarge fra skinnene.
Denne planovergangen er fpreløpig helt uten noen form for sikring....
Jeg har også prøvelagt litt gress. Dette er Woodland Scenic T49 blended turf. Jeg synes kanskje den ser litt mørk ut på avstand, men nå har jeg bare prøvd dette lille hjørnet. Det kan også hende at den blekner litt med tiden. Det gjorde i hvertfall noen av de produktene jeg har jobbet med før.

Det er også flere måter og lime gresset på. Jeg kommer tilbake til det senere.

Her følger noen bilder fra landsbyen. Nå er veiene malt med asfaltfarge, men planen er fortsatt å legge brostein. I hvertfall over brua og i veien nede i landsbyen.
Fra det øverste nivået i landsbyen skal det gå en trapp ned til godsmagasinet som vi ser "grunnmuren" til her.

Jeg har også lagt opp strømforsyning til landsbyen. Både 10 og 16volt.

 
02.05.02

Nå er alle fjellpartiene malt. Laget først en fargeblanding bestående av lys grå, hudfarge og litt brunt. denne blandingen brukte jeg til å grunne alt sammen.

Når dette var tørket, brukte jeg samme blanding av gråfarge som jeg har malt veiene med. Denne smurte jeg på, for så å tørke over med vått tørkepapir med en gang. Dermed kom grunnfargen frem på "toppene", og gråfargen ble liggende i fordypninger og sprekker.

Det er første gang jeg prøver denne metoden, og jeg er rimelig godt fornøyd med resultatet. Åpent fjell utgjør heller ikke noe stort innslag på dette anlegget.