Stasjon
28.10.01

Har begynt å bygge stasjonsbygningen. Det tar litt tid, for jeg har to små barn som er veldig fasinert av alle de små plastdelene. Derfor prøver jeg å jobbe litt med den når de sover, men de vil ikke sove på kvelden.... Bilde kommer så snart den er ferdig bygget.
  

09.11.01
Modellen av stasjonen mangler nå bare takrenner. Dette byggesettet inneholdt utrolig mange deler til å være i en så liten skala. Skal ta flere detaljerte bilder når den er helt ferdig. Den må også ha et navn. Forslag mottas med takk!
 
25.11.01
Plattformen til stasjonsbyggningen er på plass. På toppen av finnerplata har jeg lagt vinylbelegg for baderomsvegger. Det gav passe høyde som fortauskant mot parkeringsplassen.
Har eksperimentert litt med blanding av maling for at det ikke skal bli for ensfarget finnish. Det ser egentlig litt for blått ut på disse bildene....
Den originale bunnplata er kuttet ned fra 3 mm høyde til 1 mm, og felt inn i vinylbelegget. Lyset til høyre blir stående rett bak et hull jeg boret i veggen under det overbygde taket for å få lys der. Gir ganske god effekt når det er mørkt.
14.04.02 Plattform

Plattformen mellom sporene har jeg laget av tre og sparkel...

Jeg laget først en ramme av trelister som er omtrent som fyrstikker i diameter. Som det kan sees på dette bildet, har lagt to høyder med slike lister.

Deretter fylte jeg med sparkel. Ettersom sparkelmassen sank litt sammen når den tørket, måtte jeg sparkle i to omganger.

På bildet her er det pusset og malt. Jeg er godt fornøyd med resultatet. Nå gjennstår smussing og lysmaster og andre detaljer.
Fordelen med å bygge plattformer selv, er at de kan tilpasses til sporet. Ikke omvent....

Helt nederst her skal jeg lage en planovergang for fotgjengere mellom plattformene.

21.08.02 - I dag har jeg merket opp parkeringsplasser. Kjøpte en tynn hvit markeringpenn. Den hadde litt lett for å plutselig flyte ut, men resultatet ble greit nok.
26.08.09

Stillverket som egentlig skal være på hylleanlegget. Tror det får permanent plass her. :-)